Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaz kampına katılan öğrenciler, Emniyet Müdürü Şahne'ye teşekkür etti

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Birlikte Bir Yıl 2017 Projesi" kapsamında yaz kampına katılan öğrenciler, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'ye teşekkür ettiler.

        Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün projesi çerçevesinde, Mersin il merkezindeki okullardan 50 erkek ve 50 kız öğrenci, 17-29 Temmuz 2017 tarihleri arasında Gülnar ilçesi Büyükeceli mevkiinde yaz kampına katıldı. İki grup halinde düzenlenen kampta öğrencilere, 8 emniyet personeli ve 7 eğitmen de eşlik etti.

        Kampın ardından bir grup öğrenci, öğretmen ve velileri ile birlikte İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'yi makamında ziyaret ederek, teşekkür etti. Şahne, yaz kampı ve proje ile ilgili düşünceleri üzerine öğrencilerle bir süre sohbet etti.

        (KYM-Y)

        15.08.2017 10:44:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa