Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyesi 67 okulda bakım-onarım yapıyor

        - Engelli öğrenciler için rampa kuruluyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Yeni eğitim-öğretim yılına sayılı günler kala Muratpaşa Belediyesi, okulların bakım ve onarımlarına destek oluyor. Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan ana okulundan liselere varana kadar 67 okulda bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor

        Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gelen taleplerin doğrultusunda okulları yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlıyor. Okulların bahçe ve ihata duvarlarını sağlamlaştırıp boyayan Muratpaşa Belediyesi ekipleri ilçedeki 67 okulun talebini karşılıyor.

        Boyama, asfalt ve parke

        Veliler ve öğrenciler yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını yaşarken Muratpaşa Belediyesi de anaokulundan liselere varana kadar toplam 67 okulda bahçe ve ihata duvarlarının sağlamlaştırılıp boyamasını, basketbol, futbol, voleybol ve bayrak direklerinin yenilenip boyamasını yapıyor. Okul ve sınıfları boyayan Muratpaşa Belediyesi ekipleri asfalt ve parke taşı döşenmesini de yapıyor.

        Engelli öğrenciler için rampa

        Okullardan gelen engelli rampası ve Atatürk büstü taleplerini de karşılayan Muratpaşa Belediyesi, ayrıca spor alanlarının çizilmesi, kuka montajı, bisikletlerin park edilmesi için özel demir park, lavaboların bakım ve onarımı, okul bahçe ve spor salonlarındaki yağmur tahliye ve kanalizasyon bağlantılarının yapımı gibi işlemleri de yapıyor. Çalışmaların okullar başlamadan bitirilmesi planlanıyor.

        15.08.2017 10:27:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa