Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çiğdem AK Partinin kuruluş yıl dönümünü kutladı

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, partinin kuruluşunun 16. Yılını kutlayarak, 2019 yılında yapılacak seçimlerle partinin milletle el ele vererek, daha güçlü bir Türkiye için çalışacağını söyledi.

        Başkan Çiğdem, "Partimizin kuruluşundan bu yana tam 16 yıl geçti. Hala ilk günkü aşkla ve heyecanla, ülkemizin her köşesinde vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışan tüm teşkilatımızın ve partimizin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu dava, hak ile batılın, aydınlık ile karanlığın, mazlum ile zalimin mücadelesidir. İlk günden bu yana her zaman haktan, aydınlıktan ve mazlumdan yana olan liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ak kadrolar olarak çalışıyoruz. Dava söz konusu ise isimler ve mevkiler önemli değildir. AK Parti, davası olan insanların bir araya geldiği ve insanı merkez alan kutlu bir harekettir. Bu kutlu yolda ilk günden bu güne bu davaya hizmet etmiş tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Partimize teveccüh gösteren ve Türkiye'de rekorlar kırmamızı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Besni özelinde de tüm Besnili hemşerilerime partimize gösterdikleri ilgi ve teveccüh için minnettarım. İnşallah 2019 yılında yapılacak seçimlerle yeni dönemde de milletimiz ile el ele verip daha güçlü bir Türkiye için hep beraber çalışacağız" dedi.

        (RK-SD-Y)

        14.08.2017 18:30:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa