Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sigaramatik bulunan iş yerlerine adli işlem yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da, çocukların korunmasına yönelik bir çok iş yerinde yapılan denetimler sonucunda sigaramatik bulunan 2 iş yerine adli işlem yapıldı.

        Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde çocukların korunmasına yönelik iş yerlerinde yapılan denetimler kapsamında Eskisaray ve Yenipınar Mahallesinde bulunan iki iş yerinde bulunan sigaramatik cihazını fark eden polis ekipleri cihazlara el koydu. Cihazlar emniyete götürülerek muhafaza altına alınırken konuyla ilgili olarak ise iki iş yeri sahibine adli işlem yapıldı. Öte yandan el konulan cihazlar içerisinde bulunan 15 paket farklı markalarda sigara ile 74 TL para ise ele geçirildi. Öte yandan sigaramatik cihazının içerisine atılan paralarla oynandığı, oynama esnasında cihazın belirttiği rakamın doğru bilinmesiyle makineden oyun oynayan kişiye sigara verildiği öğrenildi.

        Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        (CK-SD-Y)

        14.08.2017 18:28:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa