Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gültekin, AK Parti'nin kuruluşunun 16'ncı yılını kutladı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, AK Parti'nin kuruluşunun 16'ncı yılını kutlayarak, bu davaya hizmet etmekten onur duyduğunu belirtti.

        Mezitli İlçe Başkanı Gültekin, AK Parti'nin kuruluşunun 16'ncı yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti'nin, kurulduğu yıldan itibaren Türk milletine hizmet verdiğini ifade eden Gültekin, "16 yıllık süreç içerisinde Türk milletinin bekasını, refah seviyesini en üst seviyelere çıkartmak ve yaşanılabilir bir Türkiye için çabalayan AK Parti, Türkiye'nin gücü konumundadır. AK Parti bünyesinde milletime hizmet etmek, benim ve teşkilatım adına büyük onurdur. Bugüne kadar milletimiz için yaptığımız çalışmalar, onların daha rahat bir yaşam sürebilmeleri için devam edecektir. AK Parti'nin kuruluşunun 16'ncı yılını kutluyor, partimizin kurulmasından bu güne kadar AK davamıza emek veren neferlerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        (KYM-Y)

        14.08.2017 14:54:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa