Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koyulhisar'da kültür ve sanat festivali yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Arısal

        SİVAS (İHA) - Koyulhisar Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen kültür ve sanat festivaline yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, "Ülkemizde yaşanan elim olaylardan dolayı 2 sene ara verdiğimiz festivalimizin bu yıl 11'incisini düzenliyoruz. Festivalimizin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum"dedi.

        AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk ise festivalin hayırlı olmasını dileyerek Koyulhisar'a gereken hizmetleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

        Festival kapsamında en iyi bal ve domates yarışmalarında dereceye giren üreticilere Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli tarafından hediyeler verildi. Daha sonra Sevcan Orhan ve Sevda Gül'ün söylediği türkülerle katılımcılar gönüllerince eğlendi.

        Festivale AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin de katıldı.

        (UY-Y-)

        14.08.2017 09:35:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa