Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akar: "AK Parti, yaptığı hamlelerle Türkiye'yi geleceğe taşıdı"

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, partisinin yaptığı hamlelerle Türkiye'ye geleceğe taşıdığını belirtti.

        Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen AK Parti Genel Merkez, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Zeynep Alkış ve beraberindeki heyet, Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Akar, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti'nin, kurulduğu tarihten bu yana Türkiye'de başta siyasi anlayış olmak üzere ekonomik ve sosyal alanlarda yaptığı hamlelerle ülkeyi geleceğe taşıdığını belirtti. AK Parti'nin Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, her türlü vesayeti ortadan kaldıran bir parti olduğunu anlatan Akar, "AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye, örnek ülke haline geldi. Ekonomiden sağlığa, kamu yatırımlarından eğitime, spordan kültüre, her alanda Türkiye'nin AK Parti ile ezberleri bozdu. Diyarbakır da bu hizmetlerden faydalandı. Bizler amacı bu aziz millete hizmet etmektir" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        13.08.2017 12:48:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa