Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'de 'Kitap Kafe Gençlik Merkezi' açıldı

        (Fotoğraflı)

        HAKKARİ (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen 'Kitap Kafe Gençlik Merkezi' Hakkari'de açıldı.

        İş-Kur binası yanında 10 ay boyunca hizmet verecek olan Kitap Kafe Gençlik Merkezi'nin açılışını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ile Önder İmam Hatipliler Derneği (ÖNDER) İl Başkanı Aydın Çallı tarafından yapıldı. Kitap Kafe Gençlik Merkezine gelen her yaşta gençlere ücretsiz çay ve kahve ikramı yapılacağı belirtildi.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari'de son günlerde hep ilkleri yaşadıklarını belirterek, gençlere ücretsiz olarak hizmet verecek Kitap Kafe Gençlik Merkezi'ni Hakkari'deki gençlere kazandıran ÖNDER İl Başkanı Çallı'ya teşekkür etti.

        Gençlerin nezih bir ortamda kitap okuyabileceklerini ifade eden ÖNDER Hakkari İl Başkanı Aydın Çallı, kendilerine bu imkanı sunan Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ettiklerini belirterek, "Bu güzel ortamın gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

        Açılışa katılan bazı vatandaşlar ise, Hakkari'de ilk defa böyle çok amaçlı bir kafenin açıldığını belirterek, Kitap Kafe Gençlik Merkezi sayesinde gençlerin kahve köşelerinde kurtulup böyle güzel bir ortamda hem kitap okuyacaklarını hem de ücretsiz ikramlarda faydalanacaklarını ifade ettiler.

        Açılışa ÖNDER Hakkari İl Başkan Yardımcısı Adil Demir de katıldı.

        (FT-MSA-Y)

        13.08.2017 09:57:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa