Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Azmin ve inancın zaferi

        - Görme engelli Uğur üniversite sınavında Türkiye 268 ncisi oldu

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3,5 yaşında geçirdiği hastalık sonucunda görme yetisini kaybeden Enerjisa Bandırma Fen Lisesi öğrencisi Uğur Baran Altun, üniversite sınavında büyük başarı elde etti.

        Uğur Baran Altun, TM3 türünde 515.92617 puan alarak Türkiye 268.si oldu ve Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Tam Burslu- İngilizce Bölümünü kazandı. Annesi Müzik Öğretmeni Aliye Altun ile birlikte Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil'i ziyaret eden Uğur Baran; üniversite sınavına hazırlık sürecini ve geleceğe dair neler hedeflediğini Milli Eğitim Müdürü Kılıçgil ile paylaştı. Milli Eğitim Müdürü Kılıçgil ise öğrenciyi ve ailesini tebrik ederek eğitim hayatında başarılar diledi.

        12.08.2017 16:25:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa