Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kayapınar teşkilatından derneklere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Başkanlığı tarafından oluşturulan bir heyet dernekleri ziyaret edip bilgi alışverişinde bulundu.

        AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl başkanlığında oluşturulan heyet Ayder Vakfı, Diyanet-Sen Şube Başkanlığı, İNSİAD derneği ile Kayapınar ilçesi Barış Mahallesi'nde bulunan bilgi evini ziyaret etti. Dernek ziyaretlerinde halka daha iyi hizmetin nasıl yapılacağının istişaresi yapılırken, bilgi evinde ise eğitim gören öğrencilerin sorunları konuşuldu. AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl, imkanları nispetinde öğrencilere destek verip kaynak kitap konusunda yardımcı olabileceklerini söyledi. Akyıl, "Bu değerli öğrenci kardeşlerimize kaynak kitap konusunda yardımcı olacağız. Bilgi evinde yaz sıcağında eğitim gören küçük öğrenci kardeşlerimize desteğimizi sürdüreceğiz. Kaynak kitap haricinde neler yapabileceğimizi konuştuk. Derneklerimizi de ziyaret edip halka daha iyi hizmeti nasıl verebileceğimizin istişaresini yaptık" dedi.

        (İHA-AKK-Y)

        12.08.2017 16:12:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa