Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'de ikinci kafile hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı

        - Diyanet İşleri Başkanlığı 2017 yılı hac organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek hacı adayları için düzenlenen ikinci programla uğurlandı

        (Fotoğraflı)

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye'de ikinci kafile hacı adayları da kutsal topraklara törenle uğurlandı.

        Hac ibadetini ifa etmek üzere yola çıkan Osmaniye'nin 2. hac kafilesinde bulunan hacı adayları, İmamı Azam Camiinde düzenlenen programa İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu ile görevliler ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı uğurlama programıyla kutsal topraklara yolcu edildi.

        Okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program din görevlilerinin icra ettikleri ilahi, kaside ve salavat-ı şerife ile devam etti.

        İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, burada yaptığı konuşmada, hacı adaylarından ülkemizdeki birlik ve beraberliğin daim olması, vatanımız, milletimiz ve İslam aleminin huzur ve sükûneti için, askerimiz ve polislerimiz için bol bol dua etmelerini istedi.

        Program Müftü Tahiroğlu'nun yaptığı duanın ardından tekbirler ve salâvatlarla hacı adaylarının otobüslere bindirilerek uğurlanması ile sona erdi.

        (RSL -Y)

        12.08.2017 15:44:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa