Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akılcı ilaç kullanımına farkındalık standı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'da akılcı ilaç kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Trakya'nın en büyük alışveriş merkezinde stant açıldı.

        Akılcı İlaç Kullanımı İl Koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bilgilendirme ve farkındalık oluşturmak amacıyla Trakya'nın en büyük alışveriş merkezi olan Tekira AVM'de stant açıldı. Standı İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, Tekirdağ Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Haci Bayram Zengin, KBH Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı, AİK İl Koordinatoru Dr. Mustafa Kiraz, Sağlık-Sen Şube Başkanı Hamza Öksüz ziyaret etti. Stantta akılcı ilaç kullanımına dikkat çekmek amacıyla, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü çalışanı Aynur Kışla tarafından tasarlanan kokart ve magnetler çocuklara dağıtılarak, sağlık çalışanları tarafından konu hakkında bilgi verildi.

        (HLD-MK-Y)

        12.08.2017 08:40:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa