Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Doğan, Anadolu Bursiyerini makamında kabul etti

        (Fotoğraflı)

        Serkan Erkoç

        KARS (İHA) - Kars Valisi Rahmi Doğan, Koç Üniversitesi'nin ''Anadolu Bursiyeri'' programıyla üniversitenin Elektrik-Elektronik Mühendisliği Fakültesi'ne yerleşmeye hak kazanan Yakup Enes Güven'i makamında kabul etti.

        Doğan, Kars'ta bir ilki gerçekleştirerek Anadolu Bursiyeri kazanan Yakup Enes Güven'i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

        Yakup Enes Güven de, sınava hazırlanan öğrencilere, "Hayallerinizin peşinden koşmayı asla bırakmayın" şeklinde tavsiyede bulundu. Güven, Kars Sınav Özel Öğretim Kursu ve Fen Lisesi'ndeki öğretmenlerine teşekkür etti.

        Anadolu Bursiyerine hak kazanmak için öğrencilerin; YGS ve LYS puan türlerinde ilk 10 bin içerisinde olmak, tıp tercihleri içinde ilk 5 binde olmak ve üniversitenin kendi bünyesinde yapmış olduğu sınavlarda da başarılı olmak gerekiyor.

        (IÇ-Y)

        11.08.2017 12:52:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa