Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Istranca Ormanlarına Türk-Bulgar koruması

        - 112 Bin 688 euro bütçeli proje 15 ayda tamamlanacak

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Türkiye-Bulgaristan INTERREG IPA 2014-2020 Sınırötesi işbirliği çerçevesinde Bulgaristan Cumhuriyeti Burgas Orman Bölge Müdürlüğü ve İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Demirköy Orman İşletme Müdürlüğünce müşterek hazırlanan 112 bin 688 euro bütçeli projenin açılış konferansı yapıldı.

        Daha önce 20 Mart 2017 tarihinde Sofya'da finansman sözleşmesi imzalanan "Değişen İklim Şartlarında Yıldız/Istranca Ormanlarında Sürdürebilir Orman Ekosistemlerinin Korunması" "Protection Of Sustainable Forest Ecosystems In Strandja / Yildiz Mountain Under Climate Changes Conditions-FORECAST" isimli CCI 005.1.12.024 Numaralı projenin Demirköy'deki konferansında paydaşlar bir araya geldi.

        Açılışa Türkiye tarafından İstanbul Orman Bölge Müdürü Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Galip Uzun, Demirköy Orman İşletme Müdürü İhsan Ceylan, Demirköy Orman İşletme Müdür Yardımcısı ve proje uzmanı Kemal Küçük, proje koordinatörü Ayten Yılmaz, Orman İşletme şefleri, memurlar, köy kooperatif başkanları, köy muhtarları ve sivil toplum örgütleri katıldı.

        Bulgaristan tarafından ise Burgas Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve aynı anda projenin yöneticisi olan Stanimir Bojanov, proje koordinatörü Mariana Georgieva, proje teknik danışmanı Diana İlieva katıldı.

        Proje yöneticileri Galip Uzun ve Stanimir Bojanov'un açılış konuşmasıyla başlayan konferansta her iki tarafta bu projede ortak çalışmaktan duyduğu memnuniyeti bildirerek projenin başarılı olmasını temenni etti. Toplantı Demirköy Orman İşletme Müdürü İhsan Ceylan'ın yaptığı sunumla devam etti.

        Burgas Orman Bölge Müdürlüğünün Projenin Yöneticisi Stanimir Bojanov, Demirköy Orman İşletme Müdürlüğünün de ikinci partner olduğu projenin 112 bin 688 euroluk bütçesinin bulunduğu ve 15 ay süreceğini bildirdi.

        (MA-MEF-Y)

        10.08.2017 18:18:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa