Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar'daki su kesintisi ile ilgili belediyeden açıklama

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü tarafından dün geceden itibaren Cumhuriyet Mahallesi ve Kadınana Caddesi'nin (Anbaryolu) bir bölümünde yaşanan su kesintisi ile ilgili açıklama yapıldı.

        Açıklamada, söz konusu su kesintisinin, dün gece yarısı saat 00.30 civarında Kadınaana Caddesi şehir içi su şebekesinde meydana gelen patlamadan kaynaklandığı belirtilirken, su işleri teknik ekibinin patlamadan çok kısa bir süre sonra teknik müdahalede bulunduğu ifade edildi.

        Sabaha kadar süren arıza giderme çalışmalarının ardından, saat 07.00 itibariyle Cumhuriyet Mahallesi'ne su verilmeye başlandığı, Kadınana Caddesi ise gün içerisinde su verileceği duyuruldu.

        (GC-

        10.08.2017 14:55:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa