Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özpınar; "AK Parti Karaman İl Başkanlığı için göreve hazırım"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Dağlı

        KARAMAN (İHA) - Karaman Belediyesi Eski Meclis Üyesi Naim Özpınar, AK Parti Karaman İl Başkanlığı için göreve hazır olduğunu açıkladı.

        Siyasi hayatına Refah Partisi il yönetiminde görev alarak başladığını belirten Naim Özpınar, "2009 yılında AK Parti'den Karaman Belediyesi Meclis Üyesi oldum ve beş yıl bu görevi ifa ettim. Bu süreçte Karaman Belediyesi'ne ait Ongun A.Ş. ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetiminde ve Mütevellisinde görevlerde bulundu. 2015 yılında AK Parti Karaman İl Başkanlığı için aday oldum. Türkiye'nin ve bölgenin içinde bulunduğu şartları da göz önüne alarak, tavizsiz bir çalışma azmi ve liyakatli, temsil kabiliyeti çok yüksek, toparlayıcı ve yapıcı bir gurup arkadaşımla birlikte hizmet için hazırlandık ve yola koyulduk. Ekibimiz ve kadromuz tüm güçlükleri aşacak ve tüm görevleri başaracak donamım ve tecrübeye sahiptir" dedi.

        (MD-AH-Y)

        07.08.2017 14:41:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa