Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıyar köyüne yeni okul yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Sivas İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından Yıldızeli ilçesi Sarıyar köyünde mevcut bulunan okul binasına ek 4 derslikli okul ve ana sınıfı yapıyor.

        İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Sarıyar köyüne giderek burada geçtiğimiz aylarda temeli atılan okul inşaatında incelemelerde bulundu. Kaya'yı Sarıyar'da Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun ve köy muhtarı Ekrem Akgül karşıladı.

        Yükleniciliğini Buruciye A.Ş.'nin yaptığı okul ve ana sınıfı inşaatında incelemelerde bulunan Kaya, Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun ve diğer yetkililerden yapılan çalışma hakkında bilgi verdi.

        Çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun, 4 derslikli okul ve ana sınıfı inşaatının bu yıl içerisinde tamamlanarak 2017-2018 eğitim-öğretim yılında hizmete açılacağını söyledi.

        (UY-Y-)

        04.08.2017 10:27:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa