Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam ve başkanlardan Başkan Avcu'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş ve Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ve Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'yu makamında ziyaret ettiler.

        Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'nun çalışmaları hakkında bilgi almak ve Bigadiç'te yapılan çalışmaları yerinde izlemek için kaymakam heyeti Bigadiç'i ziyaret etti. Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'yu makamında ziyaret eden Simav İlçe Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Sındırgı İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Bigadiç İlçe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Bigadiç Ak Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, Simav Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner ve Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kozcuğolu'na Başkan Avcu makamında yapılan ziyarete memnun olduğu ve çalışmalar hakkında kısa bilgi verdi.

        Belediye ziyareti sonrası Başkan İsmail Avcu misafir kafileyi Eti Maden İşletmeleri ile Bigadiç Belediyesinin işlettiği Hisarköy Termal tesislerinde inceleme yapmak üzere belediyeden ayrıldılar.

        (HT-BD)

        03.08.2017 15:29:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa