Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaralı bulunan leylek tedavi altına alındı

        (Fotoğraflı)

        Sezai Akın

        TUNCELİ (İHA) - Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan leylek, tedavi altına alındı.

        İlçeye bağlı Yünbüken Köyü yakınlarında Ramazan Kuşcu, tarafından yol kenarında yaralı leyleği fark ederek Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Ekipler, yaralı leyleği bulunduğu yerden alarak tedavisi için Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne götürdü.Burada, yaralı leyleğe ilk müdahale,Veteriner Hekim Ayşegül Kılıç tarafından yapıldı. Daha sonra leylek, Elazığ'a Fırat Üniversitesi Hayvan Hastanesi'ne gönderildi.

        Yaralı leylek bize geldiğinde sağ bacağında açık kırık olduğunu tespit ettiklerini belirten Veteriner Hekim Ayşegül Kılıç, "Gerekli semptomatik tedavisi yapıldıktan hemen sonra, leyleğin opere edilmesi için vakit kaybetmeden Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesiyle irtibata geçtik. Doğa koruma müdürlüğü personelleri aracılığıyla leyleği Elazığ'a gönderdik"dedi.

        (SA-HİV-Y)

        03.08.2017 15:15:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tunceli İlçeleri
        Tüm Tunceli Haberleri
         Tunceli

        Tunceli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa