Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Mantı, basın mensupları ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Sinan Atan

        BİNGÖL (İHA) - Basının devlet ve millet arasındaki en önemli köprü olduğunun altını çizen Vali Ali Mantı, birlikte çalışmanın ve paylaşmanın en doğru yol olduğunu söyledi.

        Bingöl Valisi Ali Mantı, kentteki ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi .

        Basın işinin meşakkatli olduğunu dile getiren Vali Mantı, " Çok önemli, zor ve sıkıntılı bir göreviniz var. İşinizin tüm zorluğuna rağmen vatandaşların haber alma özgürlüğünü sonuna kadar yapıyorsunuz yapmaya da devam edeceksiniz. Önemli olan Bingöl'de ve Türkiye'deki vatandaşlarıma güzel bir şekilde ışık tutabilmek. Burada kaldığımız süre içerisinde karşılıklı bilgi alıp vermede sıkıntı yaşayamayacağımızı düşünüyorum. Umarım hepimiz için güzel günler olacak" dedi.

        Yeni hükümet konağı ve halk meydanı hakkında da bilgi veren Vali Mantı, hükümet konağının yapılacağı arsanın tahsisi konusunda son aşamalara gelindiğini ve kısa süre içinde hem yeni hükümet konağının hemde halk meydanının tamamlanacağını aktardı.

        (SA-HİV-Y)

        02.08.2017 14:39:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bingöl İlçeleri
        Tüm Bingöl Haberleri
         Bingöl

        Bingöl

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa