Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osman Gazi için mevlit

        (Fotoğraflı)

        YALOVA (İHA) - Altınova Belediyesi'nin düzenlediği "11. Kültürler Festivali"nde Osman Gazi, Evliya Çelebi, Hersekzade Ahmet Paşa ve ecdadımız için mevlit okutuldu.

        Hersekzade Ahmet Paşa Camii'ndeki mevlide Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, KKTC Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemaleddin Kaya ve caminin Müezzin-Kayyımı Abid Duman Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okurken, duayı da Hersekzade Ahmet Paşa Camii İmamı Mahmut Aydın yaptı. Mevlidin ardından vatandaşlara cami avlusunda Osmanlı şerbeti ikram edildi.

        (MŞ)

        31.07.2017 17:39:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa