Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gülşen Bolu'ya geliyor

        (Fotoğraflı)

        Faruk Çidem

        BOLU (İHA) - Bolu'da, TEM otoyolu üzerinde bulunan Highway Outlet, 6'ıncı yıl kutlamasında sanatçı Gülşen'i sevenleriyle buluşturacak.

        Bolu'da, TEM Otoyolu üzerinde bulunan Avrupa'nın en büyük otoyol üzeri alışveriş merkezi olan Highway Outlet 6'ıncı yılını kutluyor. 2011 yılında faaliyete başlayan ve vizyonunu, dünyada paydaşları açısından en değerli ve sürdürülebilir bir alışveriş merkezi olarak belirleyen ve açıldığı günden beri milyonlarca ziyaretçi ağırlayan HighWay Outlet, 6. yıl kutlamasında sanatçı Gülşen'i sevenleriyle buluşturacak. Yarın alışveriş merkezinde mini bir konser verecek olan pop müziğin güçlü sesi Gülşen, konser sonrası hayranlarıyla fotoğraf çektirip, imza dağıtacak.

        Sanatçı Gülşen'in mini konser ve imza günü etkinliğinin 29 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacağı ve tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

        (FC-RFK-Y)

        28.07.2017 15:37:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa