Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkaleli şampiyon yumruklar

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkaleli Süleyman Bozer ve Muhammed Şaki düzenlenen şampiyonada şampiyonluk derecelerini elde ettiler.

        Türkiye Boks Federasyonu tarafından Artvin'de düzenlenen Alt Minikler Türkiye Şampiyonası'nda Kırıkkaleli Sporcular Süleyman Bozer 32,5 kg da, Muhammed Saki Şaşmaz ise 54 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adnan Vural yaptığı açıklamada, "Sporcularımızın Alt Minikler Türkiye Şampiyonu olmaları bizleri bir kez daha gururlandırdı. Sporcular bu başarılarıyla diğer sporculara iyi bir rol model oluyor, çalışarak nelerin başarılabileceğini bir kez daha görüyoruz. Sporcularımızı tekrar tebrik ediyorum. Kırıkkale'de boks inşallah eski günlere dönecek. Sporcularımızı yetiştirmek için çaba sarf eden antrenörlerimiz Serdar Bozer ve Salim Dalbudak'a emekleri için ayrıca teşekkür ederim" dedi.

        (MT-SLH-Y)

        25.07.2017 12:57:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa