Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor ve dansla fazla kilolara veda ediyorlar

        - Sarıçam Gençlik Eğitim Merkezi Kadın Yaşam ve Spor Salonu'nda kadınlar pilates, fitness, aerobik ve zumba ile form tutuyor

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana'nın Sarıçam ilçesinde fazla kilolarından kurtulmak, form tutmak ve zinde kalmak isteyen kadınlar, eğlenceyi ve sporu bir araya getiren Sarıçam Gençlik Eğitim Merkezi Kadın Yaşam ve Spor Salonu'nda buluşuyor.

        Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı'na bağlı faaliyet gösteren Sarıçam Gençlik Eğitim Merkezi'ndeki 527 metrekarelik kapalı alanda oluşturulan Kadın Yaşam ve Spor Salonu, 7 aydır kadınlara özel hizmet veriyor. Daha düzgün bir duruş, esnek bir vücut ve fit bir görünüm hedefleyen kadınlar, son yılların en popüler ve etkili egzersiz programlarından gösterilen pilates, fitness, aerobik ve zumba yaparak fazla kilolarından kurtuluyor. Haftanın 6 günü açık olan Kadın Yaşam ve Spor Salonu'nda günde 5 seansta profesyonel antrenörler eşliğinde pilates, fitness, aerobik ve zumba yapan kadınlar, tatlı bir rekabet ortamında kondisyon depoluyor.

        9 farklı aletten oluşan kadriyo istasyonları

        Gençlik, Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy, Başkan Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda kurulan ve ocak ayından bu yana hizmet veren Sarıçam Gençlik Eğitim Merkezi Kadın Yaşam ve Spor Salonu'nda 9 farklı aletten oluşan kardiyo istasyonları bulunduğunu, her seansta 20 kadının bir saat boyunca spor yapabildiğini belirtti. 7 aydır hizmet veren tesisten bugüne kadar bin 600 kadının yararlandığını kaydeden Halil Hızlısoy, halen 527 aktif katılımcıyla faaliyetlerin devam ettiğini bildirdi. Spor yapan kadınların tesisin teras katındaki okuma bölümünde dinlenebildiğini, kitap ve dergileri okuyarak zamanlarını değerlendirdiğini aktaran Hızlısoy, bitki çaylarının ücretsiz ikram edildiğini ifade etti.

        (ELF-Y)

        25.07.2017 12:48:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa