Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASKİ dereleri temizliyor

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü Dereler Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri Sarıçam ilçesinde bulunan tüm dere yataklarını temizleme çalışması başlattı.

        ASKİ'den yapılan açıklamaya göre, ekipler, alt yapı çalışmalarının yanı sıra dere yataklarını da temizleyerek bir yandan sıcaklarda sinek ve kötü koku oluşmasına engel olurken bir yandan da kış mevsiminde aşırı yağışlar sonucu oluşabilecek sel baskınlarına tedbir alıyor.

        Sarıçam'da bulunan muhtelif dere yataklarında ıslah ve temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, bugüne kadar yaklaşık olarak 5 kilometrelik bir mesafeyi temizledi.

        ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ise vatandaşların rahat etmesi için çalışma yapan mesai arkadaşlarının, bölgedeki tüm derelerin ıslah ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti. Oprukçu, temizliği yapılan derelerde vatandaşların hassasiyet göstermeleri ve derelerin temiz tutulması konusunda uyarılarda bulundu.

        (ELF-Y)

        25.07.2017 11:38:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa