Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehir hastanesi için otoyol bağlantı kavşağı yapılacak

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştıracak, otoyol bağlantı kavşağının bir an önce tamamlanması gerektiğini belirtti.

        Vali Demirtaş başkanlığında Adana'nın Sarıçam ilçesinde bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü şantiyesinde toplantı düzenlendi.

        Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost, sinevizyon eşliğinde yaptığı açıklamada, Adana Şehir Hastanesi Otoyol Bağlantı Kavşağı ile ilgili yapılan çalışmaları anlattı.

        Vali Demirtaş, daha sonra uygulama alanında incelemede bulunarak, kente ve bölgesine önemli hizmetler verecek olan Adana Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştıracak, otoyol bağlantı kavşağının bir an önce tamamlanmasını, yolun sadece hastaneye değil aynı zamanda Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi, 33 bin kişi kapasiteli Şehir Stadyumu ve Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi gibi çok önemli merkezlere hizmet edeceğini söyledi.

        Çalışmalarından dolayı Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost'a teşekkür eden Vali Demirtaş, söz konusu çalışmaların bir an önce tamamlanmasını vurguladı.

        Toplantıya, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer ile Karayolları Bölge Müdürlüğü'nden yetkililer katıldı.

        (ELF-Y)

        25.07.2017 11:09:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa