Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Acar, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yayınladığı mesaj ile 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

        Başkan Acar, yayınladığı mesajında basının toplumların kalkınmasındaki ve demokrasinin gelişmesindeki önemine değinerek, "Yazılı ve görsel basın günlük hayatımızın vazgeçilmez bir unsurudur. Basının özgür olmadığı bir ülkede, demokrasiden ve insan haklarından söz edemeyiz, Halkın çıkarlarının savunulması açısından ilkeli, özgür, bağımsız ve çok sesli bir basın, demokrasinin büyük güvencesidir. Basından sansürün kaldırılmasının 109. yılı olması sebebi ile ülkemizde her yıl kutlana gelen, yerel ve ulusal olması kaidesiyle tüm basın mensuplarının 24 Temmuz basın bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

        (GC-

        24.07.2017 13:02:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa