Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankaya okulları rengarenk

        ANKARA (İHA) - Çankaya Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı gereği vatandaşların ortak kullanım alanlarında başlattığı yenileme çalışmaları okullarda da sürüyor.

        Çankaya Belediyesinin vatandaşların ortak kullanım alanlarında başlattığı yenileme ve tadilat çalışmaları okullarda da sürüyor. Taksi duraklarından muhtarlık binalarına, polis karakollarından ibadethanelere kadar birçok kurum ve kuruluşta gerçekleştirilen çalışmalara okulları da ekleyen Çankaya Belediyesi boya yardımı ile okulların çehresini değiştiriyor.

        Okul yönetiminin talepleri doğrultusunda iç ve dış cephe, beyaz tavan plastik boya ile beyaz yağlı boya veren Çankaya Belediyesi bu sene 18 okula 5 bin 475 litre boya yardımında bulundu. Okulların spor saha zemin ve bahçe duvarlarını boyayan oyun çizgilerini çizerek bahçe duvarlarına şablon şekiller çizen Çankaya Belediyesi, böylelikle öğrencilerin renkli bir okul ortamında eğitim almalarını sağlıyor.

        "Okulları yeni döneme hazırlıyoruz"

        Çocukların iyi bir ortamda eğitim alabilmesi için okul tadilatları konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yaz tatili bitene kadar çalışmaların aralıksız süreceğini söyledi. Okulların fiziki şartlarını iyileştirmek için üç yıldır kapsamlı tadilat, bakım ve onarım çalışmaları yaptıklarını da sözlerine ekleyen Taşdelen, "Üç yılda 158 okulda tadilat, onarım ve ihtiyaçlarını giderme konusunda çalıştık. Okul yöneticileri ile birlikte hareket ederek eksikleri tespit ediyoruz. En acil olanları öncelik alarak, mümkün olduğunca yaz tatili döneminde çalışma yapıyor, okullarımızı yeni döneme hazırlıyoruz. Çocuklarımız geleceğimiz, eğitim aldıkları okullarının her açıdan eksiksiz olmasını da çok önemsiyoruz" diye konuştu.

        (BC-BT-Y)

        24.07.2017 11:27:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa