Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydikemer'de uyuşturucu operasyonu; 1 tutuklama

        (Fotoğraflı)

        Murat Yalçın

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Seydikemer İlçesinde, Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Muğla Kom Şube Müdürlüğü ve Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

        Seydikemer ilçesi Bekçiler Mahallesi'nde S.O isimli şahsın evinde yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğunun bilgilerinin alınması üzerine; Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Muğla Kom Şube Müdürlüğü ve Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri operasyon düzenledi. S.O (50), M.O (26) ve H.O (27) isimli şahısların dağlık bölgede bulunan evlerine, arazilerine ve ormanlık alan içerisine yapılan aramalarda gizlenmiş vaziyette satışa hazır 24 adet toplam 6732 gr esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

        Aramanın ardından S.O, M.O ve H.O isimli şahıslar gözaltına alınarak Adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslardan H.O., uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.O. ve M.O serbest bırakıldı.

        (MB-Y)

        23.07.2017 19:39:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa