Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sözlü: "Adana'ya hizmet hepimizin görevi"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediye olarak Adana'ya yeni kazandırdıkları ve genel idare tarafından gerçekleştirilen yeni yatırımlar hakkında yaptığı değerlendirme de "Memleketimize hizmet aşkımız ilk günkü heyecanla devam ediyor" dedi.

        Sözlü, Adana genelinde bugüne kadar birçok alanda yepyeni hizmetleri gerçekleştirmenin yanında bakanlıkların yaptığı hizmetlere de destek çıkarak Adana'nın gelişimi ve güzelleşmesi konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ifade etti. Belirledikleri hizmet önceliklerine göre planlama yaptıklarını belirten Sözlü, "Bu planlama dahilinde hizmetlerimizi peş peşe gerçekleştiriyoruz. 14 bin 270 kilometrekarelik hizmet alanımızda ve 7 bin kilometrelik yol ağımızda ihtiyaçların giderilmesi konusunda azami gayret gösteriyoruz. Kentin kırsalına ve merkezinde 120 adet köprü menfez ve binlerce kilometre yol yapımı dışında kentin geleceği ile ilgili yepyeni projeleri hayata geçirmenin uğraşı içerisindeyiz. Şehrimizde susuz yerleşim yeri bırakmamak için binlerce km. içme suyu şebekesi ve kırsal kalkınma hizmetlerimizi gerçekleştirirken siyasi taassup içerisinde olmadık ve bundan sonraki hizmetlerimizde de olmayacağız. Hangi bölgemizin hizmet aciliyeti varsa o bölgeye öncelik tanıma konusundaki duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz" dedi.

        Bakan Çelik ve Dağlı'ya teşekkür, Sarı'ya sitem

        Adana'ya hizmet heyecanı taşıyan tüm siyasilerle kol kola olmaktan asla imtina etmeyeceğini, bu ulvi amaç için çaba sarf eden seçilmiş ve atanmış değerli kişilerle işbirliği yapmaktan memnun olacağını belirten Başkan Sözlü, şöyle devam etti: "Kentimizin sorunlarına duyarlı bir yaklaşım gösteren öncelikle AB Bakanı Sayın Ömer Çelik, iktidara mensup başta Adana Milletvekili Sayın Tamer Dağlı ve diğer milletvekillerine Adana'nın hizmet alması konusundaki gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman yanımızda olan Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Karakaya ve değerli milletvekillerimize, CHP'li milletvekillerimize müteşekkirim. Mevcut Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Özhaseki bizlere sıcak ilgi gösterirken eski bakan Adana milletvekili Demet Sarı, ne yazık ki tek derdimiz olan Adana'ya hizmet heyecanımızı düşürmeye yönelik birtakım tavırlar içerisinde olduğunu görmek bizi üzmüştür. Bir Adana milletvekilinin Bakan olduktan sonra öncelikle seçildiği yere hizmet akışını hızlandırmayı düşünmesi ve bu konuda gayret göstermesi gerekirken Sayın Sarı, hiç bilemediğimiz nedenlerden dolayı hizmetlerimize köstek olmuştur. Bu nedenle sitemliyim."

        (ADN-Y)

        23.07.2017 12:17:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa