Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayvansever vatandaşlar çevre kirliliği için uyarıldı

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İyilik yapayım derken çevreyi kirletmeyelim" denildi.

        Zabıta yetkilileri, bazı duyarlı vatandaşların iyilik yapayım derken bilmeden çevre kirliliğine neden olduklarını hatırlatarak, "İyi niyetli vatandaşların özellikle şehir merkezinde sahipsiz hayvanları beslemek için bazı yerlere gelişigüzel et ve kemik parçaları bıraktıkları görülmektedir. Bırakılan et parçaları hayvanların beslenmesini sağlarken görüntü ve çevre kirliliğinin yanı sıra aşırı kokuya neden olmaktadır. Bu da şehrimize hiç yakışmamaktadır" dediler.

        İzmit Belediyesi olarak sahipsiz hayvanlar konusunda örnek çalışmalar yaptıklarını da söyleyen Zabıta yetkilileri, "Sahipsiz hayvanlar için şehrin 8 ayrı noktasına beslenme kabinleri koyduk. Haftanın üç günü buralara sahipsiz hayvanlar için mama bırakılmaktadır. Ayrıca kentin çeşitli noktalarında sokak hayvanlarını besleyen geri dönüşüm üniteleri bulunmaktadır" şeklinde konuştular.

        (MG-İÇ)

        23.07.2017 11:42:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa