Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Dundar, yol yapım çalışmalarını denetledi

        (Fotoğraflı)

        M. Emin Arvas

        VAN (İHA) - Van'ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, ilçede yürütülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

        Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, Yukarı ve Aşağı Yanıktaş, Kılavuz ve Serpmetaş mahalleleri ile ilçe merkezi arasında yapılan sıcak asfalt çalışmalarını denetledi. Çaldıran Belediyesi yol yapım programında bulunan Tendürek bölgesindeki mahallelerin ulaşımını sağlayan 14 kilometrelik Yukarı Yanıktaş-Serpmetaş grup mahalle yolundaki sıcak asfalt öncesi yol zemini alt temel hazırlama, yol genişletme, platform yükseltme ve sıcak asfalt işleriyle ilgili bilgiler de alan Tekin Dundar, "Trafik yoğunluğunun hayli yüksek olduğu bu grup yolunda mevsim şartları göz önüne alınarak ivedi bir şekilde alt temelin sağlamlaştırılması, platform yükseltme, viraj kesme ve eğimlerin kısaltılması sonucunda sıcak asfalt için yolu hazır hale getirdik ve ardından sıcak asfalt dökümüne başlandı. Diğer mahalle yollarımızın da en kısa sürede asfaltını dökerek, vatandaşımızın hizmetine sunacağız inşallah'' dedi.

        (MSA-Y)

        22.07.2017 19:00:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa