Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Güzeloğlu, Sur ilçesinde devam eden restorasyon çalışmalar hakkında bilgi aldı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Sur ilçesinde devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi almak için bir toplantı düzenledi.

        Sur ilçesi İçkale bölgesinde gerçekleştirilen ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun başkanlık yaptığı toplantıya Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Vali Yardımcısı Tuğba Koşal, Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Bilal Özkan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcıları Nezir Rüzgar ve Hakan Yıldırım, Proje Şube Müdürü Serhat Alpergin ile Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Seval Turgut katıldı.

        Toplantıda Sur ilçesinde devam eden restorasyon çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Güzeloğlu yapılan çalışmalarda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi talimatını verdi.

        (İHA-AKK-Y)

        22.07.2017 18:55:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa