Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amed Sportif forma reklamı bekliyor

        DİYARBAKIR (İHA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'den yeni sezon için forma reklamı açıklaması geldi.

        Amed Sportif faaliyetler Kulübünden yapılan açıklamada, sportif başarılar elde etmek ve hedeflenen şampiyonluğuna ulaşılması için forma reklamının önemine değinildi. Açıklamada, şöyle denildi:

        "Kulübümüzün gelir kaynaklarından biri olan forma reklamı ve saha içi reklamı kulübümüzü maddi açıdan rahatlatacak ekonomik alandır. Bu nedenle kulübümüze maddi kaynaklar oluşturmak için duyarlı halkımızdan ve iş camiasından beklentimiz, spor alanında şehrimizin reklam yüzü olan ve sportif başarılarıyla sürekli gündemde olan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'ne ve spora katkı için kişi veya tüzel kişi adına forma reklamı ve saha içi reklam vermeleridir."

        Açıklamada, forma reklamının fiyatı ve izlenecek yönteme de değinildi.

        (MÇ-AKK-S)

        22.07.2017 14:51:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa