Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ümmet Akın'ın ısrarlı talebi Kızılcapınar'ı vatandaşları mutlu etti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Kızılcapınar mahallesinde yapmayı planladığı ve Büyükşehir Meclisinde gündeme getirdiği cemevi projesi için ısrarla ardı ardına talepte bulunması Kızılcapınar Mahallesine mutlu haberi getirdi.

        Geçtiğimiz hafta birbiri ardına yapılan açıklamalar ile gündeme gelen ve Kızılcapınar mahallesinde yapılması planlanan cemevi projesini seçim vaatlerinde bulunduğu için ısrarla yapmaya çalışan Ümmet Akın en son gerçekleştirdiği basın toplantısında Büyükşehir ile iş birliğine hazırım, yeter ki hemşerilerimiz mağdur olmasın diyerek basın açıklamasında bulunmuştu. Bu sese kulak veren Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Evrim Karakoz basın mensupları aracılığı ile yapılan haberlerde Kızılcapınar'a cemevi yapacağını duyurdu. Bizim seçim vaatlerimizi yerine getirmek görevimizdir. Halkımızı mutlu etmek asıl amacımızdır bunu biz kendi bünyemizde veya başka kuruluşlar aracılığı ile yapabiliriz yeter ki hemşerilerimiz mutlu olsun. Din, Dil, Irk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin hizmet etmek veya hizmeti getirebilmek adına girişimlerde bulunmak bizim görevimiz. Halkımız için her türlü hizmeti vermeye hazırız. Sayın Çerçioğlu'nun bizi duyup bizim önerimizi hayata geçirmek istemesi ve bu projeyi ele alması Kızılcapınar halkını olduğu gibi beni de çok mutlu etmiştir. Projenin bir an evvel yapılmasını temenni ediyorum, Evrim Karakoz ve Özlem Çerçioğlu Cem Evi yapmaya söz veriyorlarsa bende teşekkür ediyor ve saygı ile eğiliyorum" dedi.

        (MB-Y)

        22.07.2017 10:57:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa