Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dereli Kaplıcaları'nda modernizasyon çalışması

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Günlüce Dereli Kaplıcalarında modernizasyon çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

        Bölgede de en çok tercih edilen kaplıcalar arasında yer alan Dereli Kaplıcalarında, Emet Kaymakamlığı ve Günlüce Muhtarlığınca soyunma kabinleri, iki katlı çelik tuvaletler, dinlenme salonları, havuz çevresi fayans işlemleri, şezlonglar, korkuluklar, çatı ağaç işleri tamamlandı. Tesislere şifa amacıyla gelen vatandaşlar yapılan modernizasyon çalışmalarını takdirle karşıladılar.

        Günlüce Köyü Muhtarı Adem İnan, Dereli Kaplıcalarında modernizasyon çalışmalarının tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu belirterek, verdiği destekten dolayı Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan'a teşekkür etti.

        Eklem romatizması, kemik erimesi, kas iltihap ve ağrıları, sinirsel hastalıklar, spor yaralanmalara iyi geldiği bilinen Dereli Kaplıcaları yoğun ilgi görüyor.(EFE)

        22.07.2017 10:53:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa