Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrılı Kur'an kursu öğrencisi bölge birincisi oldu

        (Fotoğraflı)

        Faruk Yavuz

        AĞRI (İHA) - Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl tespit edilen bölgelerde yapılan hafızlık tespit sınavlarında, bu yıl Erzurum bölge birinciliğine Doansu Kız Kur'an Kursu öğrencisi Evin Înan seçildi.

        Doğansu Kız Kuran Kursu Yöneticisi Muhsin Nan ,"Erzurum Eğitim Merkezinde yapılan hafızlık tespit sınavına Doğansu yatılı kız Kuran kursu öğrencilerimizden, Evin inan,Dilan Avinç,Fatma Kırca adlı öğrencilerimiz katıldı,3 öğrencimiz de hafızlık tespit sınavını başarıyla geçerek hafızlık diploması almaya hak kazandı. Ayrıca Evin İnan adlı öğrencimiz yapılan hafızlık tespit sınavında bölge birincisi seçilerek Ağustos ayında yapılacak olan,Türkiye birinciliği için Ankara'da yapılacak olan yarışmaya bölgeyi temsil etme hakkı elde etti. Patnos'ta ilk defa hafızlık eğitimi veren Doğansu yatılı kız Kuran kursu bölge birinciliğini kazanarak ilçemizi bölgede hak ettiği yere taşıma şerefini elde etti. Hem ilçede hafızlık anlamında ilk hizmeti veren Kurs olması ve kısa sürede bu tür başarılı sonuçlar elde etmesi,kursumuzda öğrencilerimize öğretmenlerimize ve yöneticilerimize büyük bir sevinç yaşamalarına vesile oldu,bundan sonra yapılacak olan yarışmalara da bizi motive etmiştir.Bundan sonra ilçemizi Türkiye genelinde layık bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz inşallah." diye konuştu.

        (FY-AT-Y)

        22.07.2017 10:33:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa