Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'de ekmek üreticilerine hijyen eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından merkez ilçede faaliyet gösteren ekmek üreticilerine yönelik hijyen eğitimi gerçekleştirildi.

        Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda Gıda Yüksek Mühendisi Onur Tenekeci tarafından ekmek üretiminde, satışında ve dağıtımında görev alan personel ve işletme sahiplerine verilen eğitim sonucunda başarılı olan katılımcılara sertifika verildi. Eğitimler Osmaniye Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile ortaklaşa gerçekleştirildi. Sertifika dağıtım törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Çapar, Gıda ve Yem Şube Müdürü F. Özgül Var, ekmek üreticileri ve personeller katıldı.

        İl Müdürü İbrahim Sağlam, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında yapılan 18.01.2017 tarihli protokole binaen verilen eğitimin gıda güvenliği ve halk sağlığının korunması adına çok önemli olduğunu belirtti. Sağlam, yaptırımlara gerek kalmadan üreticilerin bu bilinçle hareket etmeleri gerektiğini belirterek, belge alan üreticileri tebrik etti.

        Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Çapar da her zaman esnafın yanında bulunduklarını belirterek, eğitim alan üreticileri tebrik etti. Tören belge dağıtımı ile sona erdi.

        (RSL-Y)

        21.07.2017 22:34:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa