Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kamil Saraçoğlu: Belediye olarak öğrencilerin de yanındayız

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) ilk 400 kişilik dereceye girerek başarı gösteren Nuriye Kalkmaz'ı ziyaret etti.

        Aynı zamanda Sağlık İşleri Müdürlüğü Personeli Ömer Kalkmaz'ın kızı olan Nuriye Kalkmaz'ın başarısının çok önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "İnşallah bu başarın diğer öğrencilerimize de örnek olmasını diliyorum. Biz Kütahya Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olacağız" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nuriye Kalkmaz, "Her hedef bir hayalle başlar benim bu seneki hayat felsefem buydu. İlkokul 2inci sınıftan buyana hayalini kurduğum tıp fakültesinin pes etmeden arkasından koştum. Bu yolculukta yanımda olan başta aileme bana her zaman yanımda olduğunu dile getiren ve gösteren dedem Süleyman Kalkmaz'a mezun olduğum Devlet Hatun Mesleki teknik Anadolu Lisesi radyo ve televizyon bölümü öğretmenlerime ve okulda ki diğer bütün hocalarıma destekleri için çok teşekkür ederim.Bu seneki yerde güzel bir derece yaparak 431inci oldum. Lys de de ayni gayreti göstererek bir puan türü hariç diğerlerinde ilk bin içerisine girdim. Şuan ki hedef im Hacettepe tıp fakültesi daha sonra ise beyin cerrahı olarak milletime hizmet etmek istiyorum. İnşallah bu başarımla insan isteyince herşeyi yapabileceğini ve koşulları çalışmamızla değiştirebileceğimizi bütün arkadaşlarımıza göstermişimdir" diye konuştu.

        Ziyarette Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin ve Sağlık İşleri Müdürü Ece Işık Tekin de eşlik etti. (EFE)

        21.07.2017 18:41:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa