Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıcalı milli atlet Avrupa üçüncüsü oldu

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü milli sporcusu Sezgin Ataç, İtalya'da düzenlenen 24. Avrupa U20 Atletizm Şampiyonası'nda 10 bin metrede Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

        Erkekler 10 bin metre mücadelesinde yarışa giren 11 atlet arasında en iyi üçüncü dereceye sahip olan Sezgin Ataç, final yarışında son tura Rumen Dorin Andrei Rusu ile liderlik mücadelesi içinde girdi. Son 200'de hızını artıran Rusu, Sezgin'i geride bırakırken, milli atlet 31:12.18'lik performansıyla üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

        Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ta Avrupa U20 Atletizm Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Sezgin Ataç'ı yayımladığı mesajla tebrik etti. Bakan Aşkın, "İtalya'nın Grosseto kentinde düzenlenen Avrupa U20 Atletizm Şampiyonasında bronz madalya kazanan Sezgin Ataç'ı kutluyorum. Genç sporcumuzun elde ettiği başarı bizleri gelecek adına umutlandırdı. Sezgin Ataç'ın daha büyük başarılar elde ederek Ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektireceğine gönülden inanıyorum. Devam eden Avrupa U20 Atletizm Şampiyonasında mücadele edecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

        (UK-GY-Y)

        21.07.2017 17:37:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa