Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aşkı Diyarbakır korkusunun önüne geçti

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Emrah Kızıl

        DİYARBAKIR (İHA) - Antalyalı Derya Etgümüş, görücü usulüyle tanıştığı Diyarbakırlı dengbej Ramazan Demirel ile Diyarbakır'da dünya evine girdi. Aşkı Diyarbakır korkusunun önüne geçen Etgümüş, "Diyarbakır televizyonlarda gördüğüm gibi değil. İlk başta çok korktum ama şimdi geldiğim için çok mutluyum" dedi.

        Görücü usulü ile tanışan Antalyalı Derya Etgümüş ile Diyarbakırlı dengbej Ramazan Demirel kısa sürede evlilik kararı aldı. Kente daha önce hiç gelmemiş olan Derya Etgümüş televizyonda gördüğü kadarıyla tanıdığı Diyarbakır'a gelirken ilk başta çok korktuğunu ifade ederek, şimdi çok mutlu olduğunu kaydetti. Kayapınar Belediyesi Cegerxiwn Gençlik Ve Kültür Merkezinde Belediye Başkanı ve Kaymakam Mustafa Kılıç'ın kıydığı nikah törenine çiftin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

        "Televizyonda gösterildiği gibi değil"

        Görücü usulü ile tanıştıklarını dile getiren Derya Etgümüş (32), "Tanıdığım için de çok mutluyum. Diyarbakır'a gelirken ilk başta korktum. Hiç bilmediğim bir yerdi ama şimdi geldiğim için çok mutluyum. Televizyonda gösterildiği gibi değil. Orada gözükenle buradaki çok farklı. İyi ki de gelmişim. Çok heyecanlıyım. Çok güzel oldu" ifadelerinde bulundu.

        Kayapınar Belediyesi bünyesinde bulunan dengbej grubunda dengbejlik yapan Ramazan Demirel, Antalya'da bulunan akrabaları aracılığıyla tanıştıklarını dile getirerek, "Bizi görüştürdüler. Antalya'ya gittim. Birbirimizi gördük. Evlendik. Allah razı olsun nikahımızı da kaymakam bey kıydı" diye konuştu.

        Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakam Mustafa Kılıç, ayrıca belediye bünyesinde çalışan engeli Davut Çaçan ile Songül Çaçan'ın nikahlarını da kıydı.

        (EK-MP-Y)

        21.07.2017 17:20:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa