Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi Karaman'da 13 sokakta çalışmalar devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Merkezefendi Belediyesi tarafından Karaman Mahallesi'nde devam eden üst yapı çalışmaları kapsamında 13 sokakta çalışmalar sürüyor.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Merkezefendi Belediyesi'nin imzaladığı protokol çerçevesinde Karaman Mahallesi'nde üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Karaman Mahallesi'ndeki 13 sokakta üst yapı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Çalışmaların beraberinde bu sokaklarda havada bulunan elektrik hatları artık yer altına alınıyor.

        Çalışmalar hakkında bilgi veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "İlçemizde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızdan biri de üst yapıyla ilgili. Hepimizin bildiği gibi Karaman Mahallesi'nde üst yapı çalışmalarımızı başlatmıştık. Çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu mahallemizdeki 13 sokağımızda sona doğru yaklaştık. Vatandaşlarımıza sabırlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

        (MT-Y)

        21.07.2017 16:40:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa