Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emet pazar yerinde güzergah değişikliği

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Emet Belediyesi Zabıta Amirliğince ilçede Salı günleri kurulan semt pazarında araç trafiğini düzenleme adına güzergah değişikliğine gidildiği bildirildi.

        İlçe pazarının kurulduğu Devlet Hastanesi güzergahında araç trafiğinin yoğun olarak yaşanması nedeniyle zorunlu güzergah değişikliğe gidilirken, yeni düzenleme ile hastaneye ambulans ve araç ulaşımının kolaylaştırılması sağlandı.

        Bu amaçla Devlet Hastanesinden Ünal Öztaş Caddesine inen alanda Salı günleri tek yön uygulamasına başlandı. Uygulama ile Devlet Hastanesi yönünden gelen araçlar termal tesisler yönüne giriş, termal yönünde gelen araçlar ise Atılım Termal önünden sağ istikametten Karayolları evleri yönünden çevre yoluna çıkacak.

        İlk uygulamayı geçtiğimiz Salı günü yapan zabıta ekipleri, gün boyu kontrollü geçiş sağlarken, güzergah sistemi oturuncaya kadar pazar yerinde kontrollü geçiş ve güzergah yönlendirme çalışması yapacaklar.(EFE)

        21.07.2017 15:24:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa