Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özalp ilçesinde iş yeri denetimi

        (Fotoğraflı)

        Nihat Özbay

        VAN (İHA) – Van'ın Özalp Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Özalp Belediyesi ekipleri tarafından iş yerlerinin denetimi yapıldı.

        İlçe merkezindeki lokanta, fırın ve imalathanelerin yanı sıra marketlerde de denetleme yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Özalp Belediyesi ekipleri, gıdaların saklandığı dolapları ve sağlığa uygunluk durumuyla lavaboların temizliği ve Bakanlıkça verilen belgelerin uygun şekilde asılıp asılmadığını kontrol etti. Yemek malzemelerinin saklandığı kaplar ve hazırlandığı alanlarda da incelemelerde bulunan ekipler, eksik belgesi olduğu tespit edilen bazı iş yerleri sahiplerine belgelerin tamamlanması için süre tanıdı.

        Halk sağlığına büyük önem verdiklerini belirten Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Ferhat Vardar, "Halkımızın sağlığını tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması ve alınması gerekilen tedbirlerin sağlanması için denetimlerimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

        (MSA-Y)

        21.07.2017 13:46:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa