Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evi yanan engelliye devlet sahip çıktı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Ay

        TOKAT (İHA) - Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem, çıkan yangında evini kaybeden zihinsel engelli Mustafa Küçük'ü köyünde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Reşadiye ilçesine bağlı Büşürüm köyü Eskiköy Mahallesinde geçtiğimiz Çarşamba günü sabah saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangında tek katlı ahşap evini kaybeden 45 yaşındaki zihinsel engelli Mustafa Küçük çobanlık yaparak geçimini sağlıyor. Devlet olarak sahip çıkacaklarını ifade eden Kaymakam Faruk Erdem, "Mustafa Küçük isimli vatandaşımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Şükür ki can kaybı yok. Maddi konuda ise kendisine kaymakamlık olarak yardımda bulunacağız. Diğer Devlet kurumları ve Kızılay ile de irtibattayız. Onlar da üzerine düşeni yapacaklar. Sosyal bir devlet olma ödevi gereği devletimiz tüm imkanları ile hak eden ve mağdur olan vatandaşımızın her zaman yanındadır" şeklinde konuştu.

        (HA-UY-Y)

        21.07.2017 13:43:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa