Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Valisi Ustaoğlu'ndan şehit oğluna bilgisayar

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Şehit Güvenlik Korucusu Çetin Karabulut'un oğlu Yakup Karabulut'a bilgisayar hediye etti.

        Vali İsmail Ustaoğlu, Sehi Ormanları bölgesinde yürütülen operasyonlar sırasında PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 43 yaşındaki 8 çocuk babası Güvenlik Korucusu Çetin Karabulut'un ailesini makamında ağırladı. Şehit Çetin Karabulut'un evine taziyeye gittiğinde şehidin oğlu Yakup Karabulut'un bilgisayarı olmadığını söylemesi üzerine harekete geçen Vali Ustaoğlu, kayıtsız kalmayarak laptop bilgisayar aldı.

        Şehidin eşi Kadriye ve oğlu Yakup Karabulut'u makamında ağırlayan Vali Ustaoğlu, hediyesini Yakup'a verdi. Şehit ailelerinin her daim yanlarında bulunacaklarını belirten Ustaoğlu, tekrar sabır ve baş sağlığı diledi.

        (VO-MSA-Y)

        21.07.2017 13:31:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa