Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesinden kamuya önemli kazanç

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında kamu menfaati gözeterek satın aldığı Manisa Adalet Sarayı arkasında yer alan arsayı açık ihale ile 80 milyon 63 bin 100 liraya satışını gerçekleştirdi.

        Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi 3475 ada 4 parselde yer alan ve Manisa Adalet Sarayı arkası olarak bilinen 41 bin metrekarelik arsanın satışı Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. İhaleye Hep İnşaat ve Ticaret A.Ş. ile Gergül Yapı Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi katıldı. 80 milyon 63 bin 100 lira ile ihaleyi Gergül Yapı Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı. 8 Haziran 2015 tarihinde izale-i şüyuu yöntemi ile arsayı 45 milyon liraya satın alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, arsanın satışından da kamuya ciddi bir kazanç sağladı.

        Kamu menfaatlerini her zaman göz önünde tuttuklarını vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Manisa'nın malının Manisa'da kalması için adliye arkasındaki arsanın Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından alınması için meclisimize öneride bulunmuştuk. O dönem meclis üyeleri yetki verme konusunda tereddüt etmişlerdi. Zaman bizim haklı olduğumuzu gösterdi" dedi.

        (AY-Y)

        21.07.2017 13:21:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa