Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da tahliye kanallarında temizlik

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesi'nde bulunan DSİ'ye ait tahliye kanalında 2 kilometrelik panel çit uygulamasını tamamlamasının ardından temizlik çalışmalarına başladı.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde bulunan dere ve kanallarda temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Saruhanlı'nın Hacırahmanlı Mahallesi'ndeki DSİ'ye ait tahliye kanalında bir kilometrelik temizlik çalışmasına başladı. MASKİ ekipleri tahliye kanalında daha önce 2 kilometre uzunluğunda panel çit uygulamasını hayata geçirerek mahallede yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamıştı. Ekipler şimdi de kanal yatağında tıkanıklığa neden olan evsel atık ve rüsubattan arındırmak için temizlik çalışmalarına başladı. Tahliye kanalı içerisinden çıkan atıklar Manisa Büyükşehir Belediyesi döküm alanına kamyonlar ile nakliyesi yapılıyor. Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesi'nde bulunan DSİ'ye ait tahliye kanalında MASKİ Genel Müdürlüğü'nce yürütülen temizlik çalışmalarından mahalle sakinleri olarak memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Gökhan Dayı, "Kanal içerisinde sazlıklardan ve evsel atıklardan dolayı sağlıklı su akışı sağlanamıyordu. Kötü koku ve pislik vardı. Bu durumu MASKİ Genel Müdürlüğü'ne bildirdik. MASKİ daha önce panel çit uygulamasını yaptığı esnada temizlik çalışmasının da yapılacağı sözünü vermişti. Şu an temizlik çalışması başladı. Çok memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

        (AY-Y)

        21.07.2017 12:55:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa