Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatilin keyfi yaz spor okullarında çıkıyor

        - Adana Büyükşehir Belediyesi'nin futbol ve basketbol branşlarında açtığı ücretsiz kurslar ilgi görüyor

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da açtığı ücretsiz Yaz Spor Okulları'nda futbol ve basketbol branşlarında 7 bin 714 öğrenciye spor yapma olanağı sunuyor.

        Çocukların fiziksel, zihinsel, sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamak için bu yaz döneminde de planlama yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Basın, Yayın Daire Başkanlığı'nın düzenlediği Yaz Spor Okulları ilgi gördü. Futbol okuluna 8-15 yaş arası 7 bin öğrenci, basketbol okuluna 6-17 yaş arasında 714 öğrenci kayıt yaptırdı.

        Çukurova, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir, Kozan, Pozantı, Ceyhan, Feke ve Karaisalı ilçelerinde organize edilen futbol okulları ile merkez Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Parkı'nda açılan basketbol okulunda eğitim gören öğrencilerin forma, şort, çorap, top gibi ihtiyaçları Adana Büyükşehir Belediyesi'nce ücretsiz karşılandı.

        Yaz spor okullarının ağustos ayı sonuna kadar devam edeceğini belirten Gençlik, Spor ve Basın, Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy, çocukların sporla sağlıklı bir yaşam, özgüven ve ahlaki değerler edindiklerini vurguladı. Halil Hızlısoy, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda çocuklarımıza spor bilincini aşılamak, sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları'na gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor. Bizler, çocuklarımızın elinden tutarak onları, ülkemize, milletimize fayda sağlayan, bizleri gururlandıran geleceğin sporcuları, sağlam nesiller olarak yetiştirmek istiyoruz. İnanıyorum ki, açtığımız yaz okulları da çok başarılı sporcuların yetişmesinin temelini oluşturacaktır" diye konuştu.

        (ELF-Y)

        21.07.2017 12:33:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa