Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Doğan'dan "Ayasofya için pedallıyoruz" ekibine destek

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - "Ayasofya İçin Pedallıyoruz" programı kapsamında İzmit'e gelen 30 bisikletçi, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından uğurladı.

        İzmit'teki Belsa Plaza önünden bisikletçileri uğurlayan ve onlarla bir süre pedal çeviren İzmit Belediye Başkanı Doğan, "Organizasyonu yapan kurumlara ve yetkililerine teşekkür ediyorum. Devletimizin, milletimizin tarihi çok zenginliklerle dolu ama bazı konuları yeterince bilmiyoruz. Özellikle Ayasofya ile ilgili bilmemiz gereken çok şey var. Arkadaşlarımız yaptıkları etkinlik ile hem sporu, hem bisikleti, hem de tarihi bir değeri ortaya koyarak tarihi değerlerimize dikkat çekiyorlar. Gençlerimize böyle bir duyarlılık gösterdikleri için teşekkür ediyoruz. İzmit Belediyesi olarak biz de bisiklet yollarımızla, bisiklet parklarımızla, bisiklet eğitim pistimizle, akılı bisiklet ile, dağıttığımız 60 bin bisikletle, bisiklet turlarımızla bu konuda örnek oluyoruz" dedi.

        "Ayasofya İçin Pedallıyoruz" etkinliğinin koordinatörü Salih Yağızatlı da, "30 kişilik ekiple şehir şehir gezerek Ayasofya'yı tanıtıyoruz. Ayasofya'yı unutmamak ve unutturmamak için böyle bir organizasyon düzenliyoruz. İzmit Belediye Başkanımıza, biisklete olan ilgisi ve projeleri için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

        Bisikletçiler, Türk Tarih Kurumu'nca (TTK) düzenlenecek olan İstanbul Ayasofya'daki sergiyi duyurmak için 5 günde 520 kilometre yol kat edecekler.

        (UK-GY-Y)

        21.07.2017 11:46:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa